Bienvenidos al blog

Bienvenidos al blog

jueves, 12 de abril de 2012

Nou sistema de control d’accés per lectura de matrícula als Acire






Benvolgut ciutadà/ benvolguda ciutadana,

Ens posem en contacte amb les persones que consten a la nostre base de dades que disposen d’una targeta d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda que vos permet circular per les zones Acire. Volem comunicar-vos que ha entrat en funcionament el nou sistema de control d’accés per lectura de matrícula als Aciere del Jonquet i de Sant Bartomeu i que els propers mesos s’habilitarà el de Drassana. Aquest nou sistema regula l’accés i les sortides a l´Acire mitjançant una càmera que llegeix les matrícules dels vehicles que hi accedeixen i les compara amb la base de dades de l´Ajuntament.

Les condicions de l´Acire es mantenen com fins ara; el nou sistema no implica cap modificació en els usos. A més, introdueix millores com el fet de no necessitar una targeta magnètica per a accedir a la zona de circulació restringida, com passava amb el sistema de pilons retràctils.
La vostra targeta d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda us permet circular pels Acire. Si utilitzeu habitualment el mateix i circuleu o per l´Acire del Jonquet, pel de Sant Bartomeu o pel de Drassana, us recomanem que us poseu en contacte amb el Departament de Mobilitat, al telèfon 971 225 530, perquè la vostra matrícula s’incorpori a la base de dades. Ho podeu fer:












  •  A l’edifici municipal de San Ferran, situat a l’avinguda de San Ferran, sense número, en horari de 8.30 a 14.00 hores.
  •   Per fax, al 971 282 565, enviant-hi les dades personals, una fotocòpia visible de la targeta blava i del permís de circulació del vehicle habitual, el DNI del titular de la targeta i un telèfon de contacte.


Si no heu donat d’alta la matrícula us recomanem que quan hagueu d’accedir a algun d’aquests Acire demaneu autorització a través de l´intèrfon que hi ha a l’entrada, tal com ho fèieu amb l’anterior sistema de pilons retràctils. També podeu avisar a través del correu electrònic acire@a-palma.es o al telèfon 971 225 530 abans d’accedir-hi i indicar el dia en què el vehicle accedirà a l´Acire. També podeu avisar mitjançant el mateix sistema el mateix dia o fins a 48 hores després.

Jose Hila,
Regidor de l’Àrea de Mobilitat i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Palma   



No hay comentarios: